Drift av tjänst

Det är viktigt att webbtjänster är snabba, säkra och alltid tillgängliga för dina besökare och sökmotorer.

Ett hem på internet

Även de minsta hemsidor behöver lagring som är stabil och tillgänglig för sina besökare. I molnet med hjälp av Amazon Web Services (AWS) så kan vi driftsätta det mesta. Tanken när vi sköter driften är att det ska vara helautomatiskt för din hemsida eller tjänst, så du behöver bara tänka på att sköta själva tjänsten. AWS är väldigt flexibelt så det finns möjligheter att utöka prestanda i takt med att hemsidan växer om så behövs. Vi har valt en stor stabil leverantör för att minska huvudvärk som kan uppstå när en hemsida eller tjänst ligger nere. Plattformen är ändå så flexibel att hemsidan kan integreras med andra appar och tjänster i samma miljö.

Webbhotell

Det är det som de flesta hemsidor behöver. I linuxmiljö så kan vi driftsätta de flesta publiceringssystem med eller utan databaser.

Domäner

En hemsideadress är i princip det viktigaste och vi slår ett slag för att det ska registreras i ert eget namn med ett eget konto hos en domänregistrar så namnet alltid finns säkrat oavsett vad som händer med själva hemsidan. Vi kan hjälpa till med själva registreringen och skapandet av konton.

E-post

Vi rekommenderar de stora drakarna som leverantör av e-post. Detta för att hålla din e-post tillgänglig och så säker som möjligt. Om ni beställer e-post av oss så ordnar vi i första hand företagslösningar G-Suite (Google) eller Outlook (Microsoft) för att hantera e-post, kalender och dokument.

Multimedia

Det finns möjligheter att lagra företagets resurser i molnet så de alltid finns tillgängliga där jobbet ska göras. Kalender, dokument, bilder etc.