Systemuppdatering

Det är inte alla som tycker det är roligt med inställningar och uppdateringar, men det gör vi. Du kan låta oss ta hand om din huvudvärk och lägga den sparade tiden på ditt företag istället.

Systemuppdateringar

Bakomliggande plattform (publiceringsverktyg, integration) kan behöva en uppdatering för att vara kompatibel med ny funktionalitet så hemsidan fortsätter fungera som förväntat.

Domänadministration

Övergripande administration av hemsideadress, e-post, domänanvändare och andra tjänster.

Backup

Periodiserade backuper är en nödvändighet på internet eftersom mycket oförutsett kan hända. Även om hemsidan inte uppdateras frekvent är det ändå bra att ta en backup som går att återställa till om något oförutsett händer.

Support

Mindre fixar för att få hemsidan att fungera som förväntat. Innehåll som ska uppdateras, plugins som behöver en nyare version eller små insatser med layout.

DNS

Inställningar för domänservern som används för hemsidor och e-post eller andra tjänster så det vidarebefordras till rätt server.

Migration

Vid byte av webhotell eller server så behöver hemsidan migreras. I backupar hemsidan med eventuella databaser och återställer dem i sitt befintliga skick i sitt nya hem.